Visszajelzések

Brigi és Norbi

„Kedves Dimenzió zenekar! Ezúton szeretnénk Nektek itt is megköszönni, hogy a pénteki lagzinkon ilyen felejthetetlen hangulatot csináltatok. Olyan embereket csaltatok a táncparkettre, akiket korábban a parkett közelében nem láttunk soha sem. Mindig tudtátok mire van igény, és teljesítettétek a kívánságokat, talán ezért is volt ilyen fantasztikus a hangulat. Mi mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket, mert 110%-ban meg voltunk meg voltunk elégedve veletek, többet kaptunk mint amire számítottunk! Köszönjük és találkozunk az ezüstlakodalmunkon!:)”

Brigi és Norbi
Szandi és Gábor

„Először is szeretnénk megköszönni,hogy Ti is részesei voltatok a Nagy Napunknak. Nem csak kiváló zenészeket, hanem remek embereket ismerhettünk meg személyetekben! 🙂 Fantasztikus hangulatot varázsoltatok körénk, a lábainkat még most sem érezzük. Sikerült olyan vendégeket is táncba hívni, akiket eddig még mi sem láttunk táncolni. Azt hiszem ennél nagyobb elismerést ritkán kaphat az ember.:) Az este végén mindenki azt kérdezte, hogyan lehet veletek kapcsolatba lépni, mi pedig nyugodt szívvel ajánlottunk Benneteket, ahogyan ezt a jövőben is tesszük. Még egyszer köszönjük Nektek, hogy egy ilyen felejthetetlen élményben részesülhettünk! ”

Szandi és Gábor
Alexandra és Norbi

„Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy ilyen szuper bulit csináltatok nekünk! Mindenki nagyon dicsért Titeket! Örülünk, hogy Ti zenéltetek az esküvőnkön! Puszi Nektek! ”

Alexandra és Norbi
Judit

„Hálás szívvel köszönöm nektek hogy drága gyermekeim esküvőjét ilyen csodássá tettétek! További munkátokhoz minden jót kívánok! ”

Judit
Edit és Robi

„Sziasztok! Köszönjük, hogy Ti zenéltetek az esküvőnkön, fergeteges hangulatot teremtettetek. Még olyan embert is táncra csábítottatok, akit még a felesége soha nem látott táncolni. Mindenkinek bátran ajánljuk a Dimenzió zenekart, Ti vagytok a legjobbak”

Edit és Robi
Timi és Kornél

„Sziasztok! Még egyszer nagyon köszönjük azt a lelkesedést, profizmust, kiváló hangulatot, sok segítséget, amit Tőletek kaptunk a lakodalmunk során! A kis csapat minden tagja szuper mind emberileg, mind szakmailag. Sok-sok jó bulit kívánunk a jövőben Nektek, mindenkinek ajánlani fogunk Titeket!”

Timi és Kornél
Zsófi és Bálint

„Drága Dimenzió Zenekar ! Felejthetetlenné tettétek szombaton életünk egyik, legszebb napját, nagyon nagyon köszönjük Nektek ! Imádtunk Benneteket, minden korosztályt táncra perdítettetek, nem volt megállás a fergeteges buliig  ! Egy nagyon profi, irtó jófej, imádnivaló csapat !!! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki szereti a színvonalas, változatos, ízléses zenei repertoárt, a rugalmas hozzáállást (hisz összesen közel 600 km-t tettetek meg értünk, és eljöttetek hozzánk) . Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket!  Köszönjük, hogy ilyenek vagytok!!!”

Zsófi és Bálint
Éva és Krisztián

„Kedves Dimenzió zenekar! Nem tudjuk elégszer kifejezni a hálánkat! Amit az esküvőnkön Tőletek kaptunk felejthetetlen élmény volt számunkra! Az a profizmus, tudás, összhang ami árad belőletek egyszerűen emberfeletti! További sok, sikerekben gazdag együtt töltött éveket kívánunk Nektek! És reméljük, hogy az aranylakodalmunkon is Ti lesztek majd a zenekarunk!! Ölelünk és puszilunk Benneteket!”

Éva és Krisztián