Visszajelzések

Adri és Zoli

Ezúton szeretnénk megköszönni nektek,hogy az esküvőnkön egy szuper jó,fergeteges bulit varázsoltatok! Az idősek,a fiatalok,a fájós lábúak,a táncolni nem tudok mindenki folyamatosan táncolt megállás nélkül hajnalig! Egy össze szokott,profi csapat vagytok akik tiszta szívből zenélnek,és szeretik azt amit csinálnak! Nagyon örülünk,hogy titeket választottunk,és bátran fogunk ajánlani másoknak is! Egy vendég szavait idézném rólatok:”Ha nem látom,hogy kik énekelnek azt hinném,hogy az eredeti előadó van itt” Adri-Zoli

Adri és Zoli
Brigi és Norbi

„Kedves Dimenzió zenekar! Ezúton szeretnénk Nektek itt is megköszönni, hogy a pénteki lagzinkon ilyen felejthetetlen hangulatot csináltatok. Olyan embereket csaltatok a táncparkettre, akiket korábban a parkett közelében nem láttunk soha sem. Mindig tudtátok mire van igény, és teljesítettétek a kívánságokat, talán ezért is volt ilyen fantasztikus a hangulat. Mi mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket, mert 110%-ban meg voltunk meg voltunk elégedve veletek, többet kaptunk mint amire számítottunk! Köszönjük és találkozunk az ezüstlakodalmunkon!:)”

Brigi és Norbi
Szandi és Gábor

„Először is szeretnénk megköszönni,hogy Ti is részesei voltatok a Nagy Napunknak. Nem csak kiváló zenészeket, hanem remek embereket ismerhettünk meg személyetekben! 🙂 Fantasztikus hangulatot varázsoltatok körénk, a lábainkat még most sem érezzük. Sikerült olyan vendégeket is táncba hívni, akiket eddig még mi sem láttunk táncolni. Azt hiszem ennél nagyobb elismerést ritkán kaphat az ember.:) Az este végén mindenki azt kérdezte, hogyan lehet veletek kapcsolatba lépni, mi pedig nyugodt szívvel ajánlottunk Benneteket, ahogyan ezt a jövőben is tesszük. Még egyszer köszönjük Nektek, hogy egy ilyen felejthetetlen élményben részesülhettünk! ”

Szandi és Gábor
Alexandra és Norbi

„Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy ilyen szuper bulit csináltatok nekünk! Mindenki nagyon dicsért Titeket! Örülünk, hogy Ti zenéltetek az esküvőnkön! Puszi Nektek! ”

Alexandra és Norbi
Judit

„Hálás szívvel köszönöm nektek hogy drága gyermekeim esküvőjét ilyen csodássá tettétek! További munkátokhoz minden jót kívánok! ”

Judit
Edit és Robi

„Sziasztok! Köszönjük, hogy Ti zenéltetek az esküvőnkön, fergeteges hangulatot teremtettetek. Még olyan embert is táncra csábítottatok, akit még a felesége soha nem látott táncolni. Mindenkinek bátran ajánljuk a Dimenzió zenekart, Ti vagytok a legjobbak”

Edit és Robi
Timi és Kornél

„Sziasztok! Még egyszer nagyon köszönjük azt a lelkesedést, profizmust, kiváló hangulatot, sok segítséget, amit Tőletek kaptunk a lakodalmunk során! A kis csapat minden tagja szuper mind emberileg, mind szakmailag. Sok-sok jó bulit kívánunk a jövőben Nektek, mindenkinek ajánlani fogunk Titeket!”

Timi és Kornél
Zsófi és Bálint

„Drága Dimenzió Zenekar ! Felejthetetlenné tettétek szombaton életünk egyik, legszebb napját, nagyon nagyon köszönjük Nektek ! Imádtunk Benneteket, minden korosztályt táncra perdítettetek, nem volt megállás a fergeteges buliig  ! Egy nagyon profi, irtó jófej, imádnivaló csapat !!! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki szereti a színvonalas, változatos, ízléses zenei repertoárt, a rugalmas hozzáállást (hisz összesen közel 600 km-t tettetek meg értünk, és eljöttetek hozzánk) . Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket!  Köszönjük, hogy ilyenek vagytok!!!”

Zsófi és Bálint
Éva és Krisztián

„Kedves Dimenzió zenekar! Nem tudjuk elégszer kifejezni a hálánkat! Amit az esküvőnkön Tőletek kaptunk felejthetetlen élmény volt számunkra! Az a profizmus, tudás, összhang ami árad belőletek egyszerűen emberfeletti! További sok, sikerekben gazdag együtt töltött éveket kívánunk Nektek! És reméljük, hogy az aranylakodalmunkon is Ti lesztek majd a zenekarunk!! Ölelünk és puszilunk Benneteket!”

Éva és Krisztián